Go back

Freethielnieuws: Veselinovic en D’Ulivo trainen individueel

Pittige veldtraining vandaag op de Freethiel, met onder andere kleine wedstrijdvormen. Jonathan Rowell trainde individueel op het veld met de kiné. Cédric D’Ulivo en Dalibor Veselinovic volgden een aangepast indoorprogramma.

Na de training werden vier gelukkige spelers getrakteerd op een driegangenmaaltijd door enkele leerlingen van de Sint-Maarten Bovenschool. Cédric D’Ulivo, Nicolas Godemèche, Alec Luyckx en Kenny Steppe genoten zichtbaar van de aangeboden maaltijd.

20140430_125421

Gisterenavond behandelde de Geschillencommissie van de KBVB het beroep van Bas Sibum tegen de minnelijke schikking van het Bondsparket na zijn rode kaart tegen Lierse. De Geschillencommissie bracht de schorsing van de middenvelder terug van drie tot twee duels. Sibum zal in de laatste wedstrijd van het seizoen voor Waasland-Beveren dus niet opgesteld kunnen worden.

 

Tekst: Ward Callens – Foto’s: Ward Callens, Geert Franquet & Jean Bonjean