Go back

Dagnieuws 05/03: Maric jarig, beloften naar Anderlecht

Na Hrvoje Cale gisteren, mag ook op deze woensdag 5 maart een W-B-speler zijn verjaardag vieren: Milos Maric, geboren op 5 maart 1982, viert vandaag zijn tweeëndertigste verjaardag. Van harte proficiat, Milos!

Jonathan Rowell, Arne Van den Eynde en Ruben Gabriel werkten vandaag weer individueel. De rest van de groep werkte in de voormiddag en veldtraining af waarin o.a. wedstrijdvormen aan bod kwamen. Na de gemeenschappelijke lunch volgde een krachtcircuitprogramma.

Ivan Trickovski, Rami Gershon en Colin Coosemans spelen vanavond met hun nationale selecties. Christian Santos, Alec Luyckx en Brent Van Steelant komen woensdagavond (19u30) met de beloften uit tegen Anderlecht. Zowel de beloften van paars-wit als van geel-blauw tellen 8 punten in de A-reeks. Het is voor W-B de de laatste wedstrijd in de heenronde van die A-poule.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Kevin Reyns