Go back

Aboubakar Oumarou: “Nu keihard blijven werken”

Aboubakar Oumarou kroonde zich met zijn eerste treffer voor Waasland-Beveren tot matchwinnaar tegen Oud-Heverlee Leuven. De Kameroener was erg blij met zijn eerste treffer in de Pro League, maar al even opgetogen met de drie punten: “Dit is een erg belangrijke overwinning. We hebben er enorm hard voor gewerkt en wilden de supporters de zege schenken. Fantastisch dat het ons gelukt is, mede dankzij de steun van het publiek.”

“Het was mijn eerste goal in de competitie en een erg belangrijke”, weet de spits. “Nu moeten we de volgende vier weken keihard blijven werken en dan zal de beloning voor ons, de club en de supporters zeker volgen”, aldus Oumarou, die zijn doelpunt nog opdroeg aan zijn ploegmaat Fayçal Lebbihi.

 

Tekst: Birger Vanduyfhuys & Ward Callens – Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean