Go back

Waasland-Beveren – Bergen (18/01): gratis friet & bier!

2013 sloten we met een knaller af, met de overwinningen tegen Lierse en Club Brugge. Op zaterdag 18 januari 2014 begint Waasland-Beveren aan het tweede luik van de reguliere competitie, met de thuiswedstrijd tegen Bergen. Opnieuw een belangrijke wedstrijd in de strijd om het behoud.

Van deze eerste afspraak van 2014 willen we gebruik maken om samen met onze supporters het nieuwe jaar op gepaste wijze in te zetten, op zijn ‘Belgisch’. Wij voorzien daarvoor gratis friet met mayonaise, Jupiler en Coca-Cola voor aanvang van de wedstrijd tegen Bergen (tussen 18u30 en 19u30), dankzij de zeer gewaardeerde medewerking van onderstaande partners.

  • Remo-Frit
  • Jupiler
  • Coca-Cola
  • De Kroon bvba
  • Buikje Vol
  • Frituur De Vlieger
  • Dima
  • Avia- en Cibelcafé
  • Themacafé Waasland-Beveren

 

Jupiler-logo-horizontaal-full-colour1800px-Coca-Cola_logo.svgremofrithoofd_dekroonBuikje-vol

Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean