Go back

Stagedagboek 07/01: eerste training in Nieuwpoort

Een voltallige spelersgroep trok vandaag, begeleid door trainers en medische staf, richting Oostduinkerke voor een vierdaagse trainingsstage. Enkel de revaliderende Christian Santos liet verstek gaan. In de voormiddag werd nog een laatste keer in Beveren getraind, na de lunch volgde de verplaatsing naar de kust.

WP_001292kl

Op het kunstgrasveld van KSV Nieuwpoort werd een tweede keer getraind. Milos Maric ondervond hinder aan de knie en hield het bij een loopsessie. Ook Jonathan Rowell, Aboubakar Oumarou en René Sterckx trainden individueel. Rami Gershon kon aansluiten en werkte de twee groepstrainingen zonder problemen af.

WP_001297kl

Na het eerste avondmaal in Domein Westhoek moesten enkele spelers, de verliezers van een trainingsspelletje, elk apart een liedje zingen voor de groep. ’s Avonds konden de spelers genieten van een zwem- of saunasessie en werd het ijsbad in gereedheid gebracht.

Woensdag wacht de groep een ochtendloop en twee veldtrainingen op de terreinen van Nieuwpoort.

 

Tekst & Foto’s: Ward Callens