Go back

Dagnieuws 18/11: Doumbia individueel, geen scheurtje voor Godemèche

Na een vrij weekend kwam de spelersgroep maandagmiddag weer samen op de Freethiel voor de eerste training in de aanloop naar de competitiewedstrijd bij AA Gent. Rami Gershon werkte bij de kiné verder aan zijn revalidatie. Colin Coosemans was er wel bij. De sluitpost stond afgelopen vrijdag 90 minuten onder de lat bij de Belgische beloften in en tegen Servië (2-2).

Kassim Doumbia, die out is met een scheurtje aan de adductoren, trainde apart. De verdediger hield het bij een fietssessie en een crosstraining. Hij zal eerstdaags de looptrainingen hervatten.

Positief nieuws voor Nicolas Godemèche. Een MRI bevestigde vandaag de echografische diagnose van de clubarts: geen scheurtje in de hamstrings. De Fransman zal in de loop van de week de trainingen hervatten.

Een geslaagde groepstraining werd afgesloten met een drink voor de jarige dokter Frank De Winter. Gezondheid, doc!

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Kevin Reyns