Go back

Dagnieuws 25/10: selectie voor Wase derby bekend

Vrijdagvoormiddag werd voor de laatste keer getraind voor de ‘Derby van het Waasland’ tegen KSC Lokeren, nu zaterdag 26 oktober (aftrap: 20u00). Voor Karim Belhocine en Hrvoje Cale komt de wedstrijd nog te vroeg. Zij worden niet opgenomen in de selectie, net als de revaliderende Rami Gershon.

De training werd bijgewoond door een aantal supporters die met spandoeken, gezangen en enkele rookpotten de spelers een laatste keer kwamen aanmoedigen voor het burenduel met Lokeren. Het clubbestuur en de spelersgroep zijn deze fans zeer erkentelijk voor de getoonde steun en zullen er alles aan doen om hen zaterdagavond op het veld iets terug te geven.

Training25-10

Volgende spelers (in numerieke volgorde) behoren tot de selectie voor de match tegen Lokeren: Clepkens, Bojovic, Trickovski, Henkens, Veselinovic, Maric, Sibum, Oumarou, Rowell, Emond, Godemèche, Steppe, D’Ulivo, Lebbihi, Blondelle, Vermeulen, Sterckx, Coosemans, Demjan en Maman.

Geblesseerd: Cale, Belhocine, Gershon

Geschorst: /

Niet geselecteerd: Santos, Chimezie Mbah, Van den Eynde, Luyckx

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean