Wedstrijdverslag + beelden Berchem – Waasland-Beveren

Waasland-Beveren heeft zonet zijn laatste oefenpartij voor de start van de nieuwe competitie winnend afgesloten op het veld van Berchem Sport. Het werd 1-2.

WB startte met Steppe, Blondelle, Bojovic, Belhocine, Verwilligen, Godemèche, Mutombo, Luyckx, Trickovski, Emond en Veselinovic. Deze laatste kon rond de 20ste minuut stevig koppen maar de bal ging over de lat van doelman Sam Vermeylen. 5 minuten later was het aan die andere nieuwkomer. Trickovski plaatste een vrije trap vanop een grote afstand prachtig in de bovenhoek, 0-1. 5 minuten later opnieuw een mooie actie van Trickovski die de bal op het hoofd schilderde van Veselinovic, maar zonder succes voor de spits. Ook Berchem liet zich nog 1 keer gevaarlijk zien de eerste helft, maar het schot scheerde naast en over.

Net na rust was het wel raak voor de geel-zwarten, de bordjes opnieuw in evenwicht.

De tweede helft was minder aantrekkelijk dan de eerste. We pikken er 2 momenten uit. Een kwartier voor tijd werd Mutombo uitgesloten met 2 x geel en in de allerlaatste minuut kon Christian Santos de winnende treffer netten na mooi samenspel met Demjan en Ladrière. Zo sluit Waasland-Beveren de oefencampagne af met winst en wordt het voor ons allen uitkijken naar de allereerste competitiewedstrijd na zaterdag 27 juli om 20u tegen AA Gent.

Hier vind je de beelden van de wedstrijd.