Go back

Coosemans en Steppe

Nadat eerst alle administratieve formaliteiten werden vervuld, kunnen we jullie de officiële aansluiting bij onze club meedelen van Colin Coosemans en Kenny Steppe. Colin Coosemans tekende een overeenkomst voor 2 seizoenen. Hij wordt dus niet meer gehuurd van Club Brugge maar is nu effectief aangesloten bij Waasland-Beveren. Kenny Steppe komt over van de Nederlandse Eredivisieclub Heerenveen waar hij enkele seizoenen was aangesloten. Hij werd destijds van Germinal Beerschot Antwerp naar deze ploeg uit het ‘Hoge Noorden’vgetransfereerd. In januari 2009 werd hij op het Gala van de Profvoetballer van het Jaar nog uitgeroepen tot ‘keeper van het jaar’ in België. Kenny tekende eveneens een overeenkomst voor 2 seizoenen met een optie voor nog eens één seizoen.

Wij wensen beide spelers het allerbeste voor de komende seizoenen!!