Go back

Voorbeschouwing en selectie WB-CHA

Na de nederlaag op de eerste speeldag op OH Leuven zag het er niet goed uit, maar de overwinning thuis tegen Mechelen en het verdiende punt vorige week op Charleroi bracht ons opnieuw op de juiste koers richting groepswinst. Zaterdagavond, 20 april, spelen we op de eigen Freethiel voor de leidersplaats in de PO2. De ‘heenronde’ van deze play offs ligt achter ons en we staan op een gedeelde tweede plaats met vier punten, dat is er slechts eentje minder dan de leider en tevens de tegenstander van zaterdag: de zebra’s uit Charleroi. Bij winst kunnen we dus alvast voor minstens een week op de eerste plaats staan.

Trainer Glen De Boeck selecteerde de volgende spelers voor de wedstrijd tegen Charleroi: Michael Clepkens, Kristof Lardenoit, Kassim Doumbia, Karim Belhocine, Barak Badash, Jordan Remacle, Bas Sibum, Wesley Sonck, Jonathan Rowell, Daniel Cruz, Stijn De Smet, Cédric D’Ulivo, Jonas Ivens, Siebe Blondelle, Benoît Ladrière, Vito Plut, Colin Coosemans, Mohammad Ghadir