Go back

Reactie na Charleroi – WB

Reactie Glen De Boeck: “In het begin van de wedstrijd waren wij de betere ploeg. Op het moment dat het elf tegen tien wordt, hebben we dat goed gedaan tot aan de vervangingen. Dan zijn we met te veel mensen voor de bal gaan spelen, waardoor de organisatie weg was. En dan heb je twee keer balverlies en loop je op een dodelijke counter. We hebben het over onszelf afgeroepen. Is het nu door het omschakelen van techniek of met te veel man achter bal aan lopen, Charleroi kon hiervan profiteren! Zij speelden met tien rond hun baklijn. We hadden meer geduld moeten hebben en gebruik moeten maken van de ruimtes die er waren en dat hebben we te weinig gedaan. Het is spijtig, want het is een gemiste kans. Maar nu op naar Play-off 2. We zitten in een hele goeie poule. Mechelen en Leuven zijn leuke ploegen om tegen te spelen en met Charleroi kunnen we revanche halen voor deze wedstrijd, die we hebben verloren.”