Go back

De grote supportersenquête van de Pro League, SfP en de VUB

Geen voetbal zonder supporters. Jullie mening is dan ook erg belangrijk. Daarom organiseert de Pro League, in samenwerking met de Supportersfederatie Profclubs en de VUB een grootschalige supportersenquête. Via dit onderzoek willen ze jullie ervaringen en meningen vernemen omtrent jullie favoriete sport. Zo wordt er gepeild naar de beleving bij het bezoeken van wedstrijden, je mening over de competitieformule, de maatschappelijke rol van voetbalclubs en het gebruik van de (sociale) media door clubs en supporters.

De Pro League en de Supportersfederatie Profclubs hopen dat zoveel mogelijk fans, ook de WB-supporters, de enquête invullen, zodat deze een representabel en breed gedragen klankbord wordt van de supporters-opinie. Voor de Pro League en de Supportersfederatie Profclubs is de mening van de supporter immers waardevol in de verdere ontwikkeling van het voetbal.

De supporters die even de tijd nemen om deze enquête in te vullen, zullen beloond worden. De Pro League belooft immers om tientallen onder jullie te verrassen met gadgets en wedstrijdtickets.

 

proleague