Go back

Beloften spelen opnieuw Topsportbeker

Rapid Lebbeke organiseert ieder jaar een grootschalig beloftentornooi. Ook Waasland-Beveren is dit seizoen opnieuw van de partij. De laatste twee seizoenen won Waasland-Beveren de Topsportbeker. Vorig jaar klopte het in de finale SK St-Niklaas met 2-0. Toen speelde WB met volgende spelers: Wannes Van Dooren, Kobe Buytaert, Timothy Smet, Sam Gijsbrechts, Lionel Saman, Michael Klippelaer, Troy Rensing, Nathan Volckerick, Yannick Cathoir, Lennart Jennnart, Arne Van Den Eynde, Lauren Pringels, Bjorn De Rechter, Tom Vermeiren en Dean Van De Winckel.

 

Dit jaar worden de wedstrijden telkens betwist op dinsdagavond. WB speelt eerst volgende wedstrijden:

2 april: Waasland-Beveren – St-Gillis

9 april: Vrasene – Waasland-Beveren

16 april: Waasland-Beveren – Bosdam

23 april: SK Sint-Niklaas – Waasland-Beveren

Als WB zich selecteert voor de kwartfinales spelen zij die op 30 april en 2 mei. De halve finales en finale worden in Lebbeke gespeeld in de tweede week van mei.