Go back

WB nodigt thuislozen en kansarmen uit op 26 december

Volgende week woensdag speelt onze club tegen thuis KRC Genk. Omdat het de tweede kerstdag is, mag de thuiswedstrijd volledig in de kerstsfeer zijn. Naast de solidariteitsactie van de Pro League (spelers dragen een speciale shirt) doet ook WB enkele speciale acties. Zo zal er een klein kerstmarktje zijn aan het Themacafé, georganiseerd door de Supportersfederatie.  In het AVIA-café kan er na de wedstrijd genoten worden van Gluhwein, pannenkoeken, Cava enz..

Ook de Waasland-Beveren Plus Foundation doet iets. Omdat veel mensen het moeilijk hebben, nodigde WB thuislozen en kansarmen uit voor een lekkere maaltijd en mogen zij nadien ook naar de wedstrijd kijken. Voor deze doelgroep is het niet gemakkelijk om een voetbalwedstrijd bij te wonen, laat staan in combinatie met een footlunch. Ook de kerstsfeer valt voor sommigen onder hen in duigen. Met deze actie krijgen zij ook de aandacht die ze verdienen en kunnen zij al zeker van de kerstsfeer genieten. Dit was niet mogelijk zonder ondervoorzitter Jozef Van Remoortel van Remo-Frit en bestuurslid Hennie Van Gijsel van keurslagerij Van Gijsel. Ook dank aan Mark en Ingrid, uitbaters van het AVIA- en CIBEL-café.

 

 

remofritvan gijsel

MLSO