Go back

Supportersavond op de Freethiel

Wordt de kern versterkt tijdens de winterstop? Wat gaat er nu gebeuren met de tribune aan de Klapperstraat? Wat met de naam ‘Waasland-Beveren’ en het rode? Hebben we dit seizoen voldoende budget om financieel gezond te blijven? We kunnen wel een miljoen vragen bedenken waar we graag een antwoord op willen.

 

Daarom organiseert onze club op vrijdag 16 november haar eerste supportersavond in eerste klasse en van het seizoen. Deze supportersavond zal doorgaan in, hoe kan het ook anders, het Themacafé. Wie zijn de sprekers? Op deze eerste avond zal onze manager Dirk Poppe het woord nemen en de visie over het beleid en de genomen beslissingen toelichten. Daarnaast zal ook Bas Sibum niet aan jullie vragen ontsnappen. Patrick Van Wesemael zal alle gesprekken in goede banen leiden.

 

Het Themacafé opent zijn deuren al vanaf 19h. Vanaf  20h kunnen al jullie vragen afgevuurd worden richting de gastsprekers.

 

Hebben jullie een vraag voor Dirk Poppe, willen jullie je eigen mening aan hem eens kwijt of willen jullie je oren te luisteren leggen? Grijp dan deze kans en maak deel uit van deze  eerste supportersavond.

 

Afspraak op 16 november in het Themacafé.

 

Supporters op post!